Insignia Beugel | Eschpark 9, 7131 TG Lichtenvoorde | +31 (0) 544 371260Missie

In onze praktijk willen we TOP klasse orthodontie leveren aan patiënten en families in de Achterhoek maar ook daarbuiten. We maken daarbij gebruik van de meest innovatieve technieken zoals Insignia. We willen zoveel als we maar kunnen de toekomst van onze patienten positief veranderen, door de creatie van zelfverzekerde en mooie “smiles” voor een leven vol geluk en succes. Dat willen we doen samen met onze medewerkers in een ontspannen omgeving met gepassioneerde zorg. Om goed bereikbaar te zijn in de Achterhoek bieden we onze bijzondere zorg aan op drie locaties; Aalten, Groenlo en Lichtenvoorde en wel het hele jaar door.

In ons cursus centrum willen we tandartsen en orthodontisten samen met hun staf trainen om dit ook voor hen mogelijk te maken. Zo gaat u deel uitmaken van de steeds maar groeiende “familie van ID”. Voor de algemeen practicus bieden we een tweejarige opleiding in de orthodontie aan, die door specialisten op hun vakgebied wordt verzorgt (implantoloog, gnatholoog, mond-,kaak- en aangezicht specialist en orthodontist).

Naast de tweejarige opleiding willen we de ervaren practici en hun staf continue bijscholen door op zich zelf staande seminars over onderwerpen binnen de orthodontie aan te bieden. We blijven u op de hoogte houden met updates over nieuwe ontwikelingen over Insignia. Jaarlijks nodigen wij een genomineerde spreker uit die de Masterclass verzorgt; word lid van de ID Alumni en u bent van een plaats verzekerd.

Insignia Beugel Eschpark 9, 7131 TG Lichtenvoorde
+31 (0) 544 371260 Fax +31 (0) 544 378254